Trinity Reklam AB


Home » Apparel » Trinity Reklam AB

Trinity Reklam AB

Share this profile
About

Välkommen till en värld av arbetskläder och profilprodukter! Hos oss på Trinity Reklam hittar du allt du behöver för att profilera ditt företag. Vi erbjuder profilkläder med eller utan tryck för att du enkelt skall kunna marknadsföra ditt företag. Utforska ett sortimentet med t-shirts, sweatshirts, skjortor, kepsar och mycket annat.

Vi erbjuder också arbetskläder för att du ska kunna klä dig precis som din professionella roll kräver, trycksaker och företagsgåvor samt profilreklam för olika ändamål. Trinity Reklam AB är ett företag med lång erfarenhet och mycket kunnande i profilreklambranchen. Det som utmärker företaget är en hög kvalitet, servicekänsla samt de snabba leveranserna.

Vi startade 1982 och har sedan dess utvecklats till ett av Sveriges ledande postorderföretag i branschen. Vi jobbar idag med ett antal grossister, samt med egen import av profilkläder och reklamartiklar. Vi finns i stora och ändamålsenliga lokaler på Fridhemsgatan 14 i Sala. Där ryms kontor. lager, tryckeri samt butik/utställningslokal på sammanlagt 1100m2. Välkommen in till oss eller att besöka vår butik online.

Products & Services

Profilkläder, Arbetskläder, Profilprodukter, Reklamartiklar

Contact Information

Trinity Reklam AB